Dag en nacht, 7 dagen per week, is Kroezen Rioolbeheer bereikbaar

Riool inspectie

 

Onder riool-inspectie kan men eigenlijk meerdere inspecties verstaan, o.a. :

  • inspectie van het riool na een verstopping
  • inspectie van het riool om de algehele staat van het riool vast te stellen
  • inspectie van het riool t.b.v. de verkoop van een woning door de belanghebbende partij (koper dan wel verkoper om eventuele verborgen gebreken uit te sluiten).
  • inspectie van het riool voor oplevering van een woning of complex.

 

Verborgen gebreken.

Verborgen gebreken staan in de top-3 van ergernissen bij de aankoop van een huis. Het is ook een grote domper als er verborgen gebreken blijken te zijn bij een net aankocht huis en heeft vaak een lange en vooral dure juridische nasleep.

 

Over het algemeen wordt er een technische inspectie van een huis gedaan naar verborgen gebreken. Helaas wordt bij standaard inspecties het riool vaak vergeten Juist verborgen gebreken in het riool kunnen de nieuwe eigenaar op hoge kosten drijven zonder dat het aantoonbaar is dat het om verborgen gebreken ging.

 

Voorkomen is bij verborgen gebreken altijd beter dan genezen. Bescherm uzelf voor de verassing van verborgen gebreken in het riool en laat Kroezen Rioolbeheer het rioleringsstelsel vooraf inspecteren. Wij kunnen met hightech apparatuur zoals rioolcamera’s en rookmachines niet alleen de riolering inspecteren maar de bevindingen ook vastleggen. Op deze manier kunt u de hoge kosten van het achteraf oplossen van verborgen gebreken aan uw riool voorkomen.

Wij kunnen met een camerasysteem uw riool van binnenuit bekijken en, als u dit wenst, opnamen maken. Hiermee kan Kroezen Rioolbeheer het probleem in uw riool traceren, tot op nagenoeg de centimeter nauwkeurig!

 

Dit mede door de gecombineerde camera-kop: hier zit tevens een zender in, welke wij kunnen volgen om vervolgens te peilen waar de camera zich in het riool bevindt. Hij geeft tevens de diepte aan.

 

Dit is een ideale oplossing voor woningen en bedrijven, waarvan men niet weet hoe en waar het riool ligt. Dit kan op een eenvoudige wijze in kaart worden gebracht.

Nadat is vastgesteld waar het probleem zich bevindt, kunnen wij direct en accuraat te werk gaan om uw probleem op te lossen. Dit voorkomt over het algemeen onnodig graaf- en breekwerk.

 

Wanneer wij vaststellen dat reparatie of vervanging noodzakelijke is bespreken wij altijd eerst de opties met u en maken een offerte voor het werk òf, indien de situatie dit vereist, pakken wij het probleem direct aan.

 

Het riool inspectie systeem kan ook gebruikt worden voor een rioolinspectie bij bijvoorbeeld de koop of verkoop van onroerend goed.

 

Rookonderzoek i.v.m. stankoverlast.

Voor het oplossen van stankoverlast gebruikt Kroezen Rioolbeheer de modernste technieken. Maar hoe gaat een dergelijke handeling in zijn werk?

 

U kunt bijvoorbeeld in de situatie verkeren dat u al dagen, weken, of maanden last van een vreemde geur in huis of in een gedeelte van uw huis. Dit hoeft niet direct een constante geur te zijn, het kan bijvoorbeeld op bepaalde perioden van de dag verergeren. U denkt dat het riool gerelateerd is en belt Kroezen Rioolbeheer om dit verder te onderzoeken.

 

Na een gesprek gaat Kroezen aan de slag om het riool te inspecteren. De geur wordt gelokaliseerd en Kroezen bevestigt dat dit een riool gerelateerd probleem is en het waarschijnlijk te maken heeft met een lek of een scheur in een rioolbuis.

 

Om te voorkomen dat een heel riolenstelsel overhoop gehaald hoeft te worden (met alle gevlogen van dien) gaat Kroezen allereerst te werk met een rookmachine.

 

Het apparaat blaast neutrale rook in uw rioolstelsel. Deze rook is op geen enkele manier schadelijk voor mens, dier en plant. De plekken waar rookontwikkeling vormt zonder dat dit hoort zijn de plekken waar het riool lekt.

 

Zodra wij het lek hebben vastgesteld kan Kroezen Rioolbeheer dit op een vakkundige manier weer herstellen.

Dit is de meest effectieve en minst ingrijpende manier om dit soort problemen op te lossen. De stankoverlast verdwijnt als rook voor de zon!

Peilen camera kop

Rookmachine

Bedrijfsgegevens:

 

Kroezen Rioolbeheer

Molenweg 6

7936 PB Tiendeveen

 

06 50 20 39 94

 

info@kroezenrioolbeheer.nl

Banknr:

NL38ABNA0528292722

K.v.K.:

52781771

BTW-NR:

NL 8505.95.617.B.01