Dag en nacht, 7 dagen per week, is Kroezen Rioolbeheer bereikbaar

Rioolreiniging

 

Kroezen Rioolbeheer heeft een 24-uurs service om u in geval van verstoppingen snel van dienst te zijn.

 

In een dergelijk geval is het belangrijk dat u beroep kunt doen op een ervaren bedrijf dat al het noodzakelijke materiaal bezit en zich zal inzetten voor het oplossen van uw rioolverstopping. Vanuit Hoogeveen lossen wij uw rioolproblemen snel en adequaat op.

 

Een verstopping ontstaat vaak niet “zomaar”. De oorzaak kan bijvoorbeeld een object in de leiding zijn, welke daar niet thuishoort. Denk hierbij aan een prop toiletpapier (soms zelfs keukenrolpapier...) of een losgebroken toiletblokje. Verstoppingen kunnen daarnaast vele andere oorzaken hebben. Denk aan vetafzetting, papier, kalkafzetting, wortelingroei en rioolverzakkingen.

 

Als het riool verzakt is, komt het probleem binnen afzienbare tijd weer terug. Hetzelfde geldt voor losse koppelingen en wortelingroei.

 

Als wij de verstopping verholpen hebben, voeren we na overleg de (standaard in de bus aanwezige) camera in. Dit om zeker te zijn wat de oorzaak van de verstopping was. Deze camera geeft een haarscherp beeld van de oorzaak.

Met deze camera is perfect te zien (en tevens de juiste locatie te traceren) waar dit probleem zit, zodat onnodig graafwerk niet nodig is. Het is vanzelfsprekend dat wij ook die problemen kunnen oplossen.

Voor de ontstopping

Na de ontstopping

Bedrijfsgegevens:

 

Kroezen Rioolbeheer

Molenweg 6

7936 PB Tiendeveen

 

06 50 20 39 94

 

info@kroezenrioolbeheer.nl

Banknr:

NL38ABNA0528292722

K.v.K.:

52781771

BTW-NR:

NL 8505.95.617.B.01